Praktisk Information

1. PRISER

Alle priser som er oplyst på hjemmesiden er inkl. moms.

Til alle vores grillmenuer tilbyder vi en professionel Grillmester som tilbereder, griller og skærer for/ud i forbindelse med den valgte grillmenu. Kartofler, salater og andet tilbehør tilberedes og anrettes ligeledes af vores Grillmester, hos dig. Som udgangspunkt bliver Grillmesteren indtil alle har spist!

GrillCateren skal du selv afregne inden han/hun forlader jer! Du kan betale GrillCateren kontant eller med MobilePay. Der afregnes kr 300,- pr/time (+ en time til transport mm) regnet fra ankomst til han/hun forlader stedet.

Er du en virksomhed med CVR nr, er det muligt at betale for GrillCateren via faktura.

2. ANTAL KUVERTER

Der er et minimum på 15 kuverter (voksne), hvilket er gældende for alle menuer, med mindre andet er aftalt. Børn i alderen fra 0 – 5 år er gratis og børn i alderen 6 – 10 år er ½ pris. Vælger du at sammensætte din egen grillmenu, skal du være opmærksom på, at der også er et minimum på kr. 200,- pr. kuvert.

3. KØRSEL
Der tillægges et fast gebyr på kr. 500,- for kørsel, gældende for brofaste Øer i hele Danmark.

4. A´CONTO BETALING
I forlængelse af din ordre skal du indbetale et a´conto beløb på 15% af ordrens pålydende. A´conto beløbet skal betales senest 8 dage efter du har modtaget din ordrebekræftelse. Du skal indtaste dit faktura nummer i overførelsen (står nederst på ordrebekræftelsen)

NB! A´conto beløb trækkes automatisk fra den endelige faktura!

Hvis du senere ønsker at annullere din ordre, betaler vi dig naturligvis pengene tilbage, i så fald du annullerer inden 30 dage før arrangementet skal afholdes, herefter er pengene tabt.

5. BEKRÆFTELSE
Ønsker du at acceptere et modtaget tilbud, skal du gøre det skriftligt pr. mail, herefter vil du modtage en ordrebekræftelse. Når du har modtaget din ordrebekræftelse og betalt a´conto beløbet, kan du være 100% sikker på vi har reserveret den oplyste dato for arrangementet til dig – ikke før!

For at undgå misforståelser skal du sikre dig, at alle aftaler og ændringer mv. er noteret på din ordrebekræftelse!

6. ÆNDRINGER
Du har mulighed for at ændre din ordre, herunder menu og antallet af kuverter, i indtil 8 dage før datoen for arrangementet. Herefter er antal og ordre bindende!

Har du modtaget en ordrebekræftelse, men ønsker at annullere din ordre, skal det ske skriftligt på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. uanset om du har indbetalt a'conto beløbet eller ej.

7. BETALING
Du vil modtage en faktura pr. mail i ugen op til dit arrangement. Når du betaler via netbank skal du venligst bruge faktura nummeret nederst på siden.

Det er ikke muligt at betale kontant på selve dagen.

8. ALLERGIKERE
Vi laver ikke speciel kost til allergikere, da det kan være forbundet med stor risiko for allergikeren, ved selv den mindste fejl. Allergikeren kan nøjes med at spise de dele af grillmenuen der ikke indeholder “allergiprodukter”. Spørg gerne vores Grilmester til råds om indholdet i vores grillmenuer.

Allergikeren er selvfølgelig meget velkommen til selv at medbringe egne retter, som vi naturligvis gerne tilbereder på grillen, hvis det kræves.

9. FORHOLD DU SKAL SØRGE FOR
Du skal sørge for, at der er en kontaktperson til at lukke vort personale ind ved ankomst.

Vi skal have adgang til køkkenforhold, som vi i lettere grad vil benytte os af - primært ovn og opvask. Oplys os derfor gerne, hvilke faciliteter der er til rådighed, når du bestiller. Det er naturligvis en forudsætning, at disse forhold er i god hygiejnisk stand.

Det er dit ansvar at sørge for frie adgangsveje og parkeringsplads, samt parkeringstilladelse til vort personales bil, maks. 3500 kg og evt. en trailer. Vi ser helst, at der er maks. 25 m afstand fra parkering til der hvor grillen skal placeres. Adgangsforholdene skal være uden umiddelbare forhindringer:
trapper, kældergange, skråninger, bevoksning, hegn mv.

Det er ligeledes dit ansvar at anvise os en placering, hvor underlaget kan tåle fx fedt, smuds, gløder mm. Vi kan ikke holdes ansvarlige for rengøring, reetablering og/eller erstatning af underlaget fx fliser o.lign.

Der skal være en person tilstede, som kan hjælpe til med at bære grillen, hvis omstændighederne kræver det. Har du spørgsmål hertil, er du velkommen til at kontakte os.

Vi medbringer altid pavillon til at stå under uanset vejret, pavillonen måler 3 x 3 meter. Endvidere medbringer vi selv buffetbord samt egne skåle og fade til buffeten. Buffetbordet opsættes ude under pavillonen – såfremt vejrforholdene tillader det.

Vi ankommer 2-5 timer før forventet spisetid, afhængig af menuen og vi går ikke før alle er færdige med at spise – hvilket forventes at vare ca. 2 timer afhængig af menu.

Bliver I mere end ½ time forsinket i forhold til det spisetidspunkt, som er oplyst på din ordrebekræftelse, skal du være opmærksom på at Grillmesteren kan være nødsaget til at slutte tilsvarende tidligere.

Du skal selv sørge for emballage til evt. overskydende rester.

Vi tager grillen med os når vi er færdige og for at kunne transportere grillen, efterlader vi de resterende briketter/gløder i en foliebakke på stedet, som du den efterfølgende dag kan bortskaffe. Vær dog opmærksom på tilbageværende gløder.

Skal arrangementet foregå et offentligt sted f.eks. park eller strand skal du sørge for at indhente de nødvendige godkendelser hertil.

10. RENGØRING
Du skal hverken bekymre dig om rengøring af grillen eller om opvask af skåle, fade osv. – alt hvad vi har med, gør vi selv rent.

11. GARANTI
Vi medbringer tilstrækkeligt mængder af råvarer til det bestilte antal kuverter og garanterer, at der er mad nok til alle gæster med forbehold for, at det i nogle tilfælde kan hænde at gæsterne spiser dele af den bestilte menu op. Vi efterlader alle overskydende ”rester” af det tilberedte mad til dig. Vi forbeholder os dog retten til at tage emballeret varer med retur.

12. DATA
Alle de oplysninger vi registrerer, behandles fortroligt og i henhold til persondataloven. Da bogføringsloven kræver det, gemmes disse oplysninger i 5 år. De vil ikke blive solgt, videregivet eller på anden måde overdraget til tredjepart. Som registreret har du altid ret til og mulighed for indsigt, ligesom du kan gøre indsigelse mod en registrering. Hvis du har spørgsmål, er du altid meget velkommen til at skrive eller ringe til os.

Bestilling af menu

Her kan du bestille din menu.
Vær opmærksom på, at felterne markeret med en rød stjerne skal udfyldes. Husk at læse vores praktisk information inden du bestiller.
Venligst skriv antallet af kuverter
Venligst skriv det tidspunkt du regner med I skal spise
Venligst skriv dit navn her
Venligst skriv firmanavnet her
Venligst skriv din adresse her
Venligst skriv din leveringsadresse her
Venligst skriv dit telefon nummer her
Please enter your email!
Har du en bemærkning til din bestilling, så skriv den gerne her

Lund's Catering

Rådhus Allè 25
5610 Assens
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 
Tlf.: +45 3059 1628

Telefontid

Mandag - Fredag
kl. 10:00 - 20:00
Lørdag - Søndag
kl. 10:00 - 14:00

Social