BUFFET 1
Serveres med brød og smør
Dampede fiskeruller med pesto
Ølbraiseret svinebryst
Fyldt unghanebryst med tomat, ost og spinat
Tomatsalat med feta og Iøg
Rodfrugter med honning
Ovnkartofler med krydderurter og hvidløg
Skysauce
Minimum 10 kuverter
170,- Pr. kuvert
Vores professionelle kokke koster 300,- pr/time
Til gengæld slipper du for alt besværet!
BUFFET 2
Serveres med brød og smør
Laksemousse pyntet med rejer
Porchetta med hvidløg og urter
Amerikansk okseculotte med glaseret perleløg
Flødekartofler med ost
Petit kartofler med krydderurter
Tomatsalat med farvede cherrytomat med mozzarella og basilikum
Broccolisalat med bacon og peberfrugt
Rødvinssovs
Minimum 10 kuverter
220,- Pr. kuvert
Vores professionelle kokke koster 300,- pr/time
Til gengæld slipper du for alt besværet!
Vores professionelle kokke koster 300,- pr/time
Kokkene skal du selv afregne med inden han/hun forlader jer! Du kan betale kokken kontant eller med MobilePay. Der afregnes kr. 300,- pr/time (Kørsel fra postnummer 5610 til leverings postnummer +1 time til pålæsning og aflæsning mm) og tilbage til postnummer 5610. Er du en virksomhed med CVR nr. er det muligt at betale for grillmesteren via faktura.