BUFFET 1

Serveres med brød og smør

  • Dampede fiskeruller med pesto

  • Ølbraiseret svinebryst

  • Fyldt unghanebryst med tomat, ost og spinat

  • Tomatsalat med feta og Iøg

  • Rodfrugter med honning

  • Ovnkartofler med krydderurter og hvidløg

  • Skysauce

    Minimum 10 kuverter

    170,- Pr. kuvert

    Vores professionelle kokke koster 300,- pr/time

    Til gengæld slipper du for alt besværet!

BUFFET 2

Serveres med brød og smør

  • Laksemousse pyntet med rejer

  • Porchetta med hvidløg og urter

  • Amerikansk okseculotte med glaseret perleløg

  • Flødekartofler med ost

  • Petit kartofler med krydderurter

  • Tomatsalat med farvede cherrytomat med mozzarella og basilikum

  • Broccolisalat med bacon og peberfrugt

  • Rødvinssovs

    Minimum 10 kuverter

    220,- Pr. kuvert

    Vores professionelle kokke koster 300,- pr/time

    Til gengæld slipper du for alt besværet!

Vores professionelle kokke koster 300,- pr/time

Kokkene skal du selv afregne med inden han/hun forlader jer! Du kan betale kokken kontant eller med MobilePay. Der afregnes kr. 300,- pr/time (Kørsel fra postnummer 5610 til leverings postnummer +1 time til pålæsning og aflæsning mm) og tilbage til postnummer 5610. Er du en virksomhed med CVR nr. er det muligt at betale for grillmesteren via faktura.