FORRETTER

  • Røget okseinderlår med parmesan, rucola, olivenolie og citron DKK 89,-

  • Rejecocktail anrettet nymoderne DKK 70,-

  • To skaller med høns i asparges DKK 70,-

  • Varmrøget laks Med rygeost, radiser og chips DKK 89,-

  • Jordskokkesuppe (varmt) med ristede croutoner og persilleolie DKK 70,-

  • Skindstegt kulmule (varmt) med estragonsauce og spidskål DKK 89,-

  • Tunmousse med rejer, salat, dressing og brød 70 kr,-

  • Ananasring med hjemmelavet hønsesalat og bacon 70 kr,-

HOVEDRETTER

  • Culottesteg med spændende salat, hvide kartofler og sauce bearnaise DKK 185,-

  • Lammekølle med tomater på stilk, rosmarinsky og hvidløgskartofler DKK 195,-

  • Gammeldags oksetykkam med glaserede løg, bønner, asier, tyttebær, pillede kartofler og oksestegssauce DKK 145,-

  • Kalvesteg med waldorfsalat, asier, tyttebær, hvide og brunede kartofler og glaserede perleløg samt

    kalvestegssauce DKK 155,-

  • Rosastegt kalvefilet med farseret savoykål, kartoffeltimbale og pebersauce DKK 190,-

  • Krondyrkølle med Honningsauterede æbler, selleri, rodfrugter og vildtsauce DKK 199,-

  • Ølbraiseret grisebryst Bagte løg, æbler, løg & timian, pebersky og ovnstegte kartofler DKK 185,-

Desserter

  • Daim islagkage med frisk frugt DKK 79,-

  • Italiensk tiramisu Serveres med frisk frugtsalat DKK 79,-

  • Lun æble/pæretærte med marcipan, hertil vaniljeis DKK 79,-

  • Lun chokoladefondant hertil syltede nødder, vaniljeparfait og bærkompot DKK 89,-

  • Pandekager med is og frugtsalat samt chokoladesauce DKK 79,-

NATMAD

  • Hotdogs med slagterpølser hertil bagerbrød og klassisk tilbehør DKK 69,-

  • Biksemad serveres med ketchup og rødbeder DKK 69,-

  • Suppe (valgfri) Vælg mellem aspargessuppe, oksekødssuppe, karrysuppe og tomatsuppe DKK 59,-

  • Pølsebord med 3 slags pålæg og salat DKK 79,-Hertil brød og smør